Quantcast

Pistorius, hospitalitzat per un intent de suïcidi a la presó

L'atleta sud-africà Oscar Pistorius ha estat hospitalitzat aquest diumenge a l'hospital de Pretòria després que els membres de la presó en la qual compleix condemna hagin aconseguir avortar el seu intent de suïcidi. < / strong>

Segons el relat dels mitjans locals, els funcionaris de la presó Pretòria Kgosi Mampuru II, en què està pres l'esportista per l'assassinat de la seva nòvia, la model Reeva Steenkamp, ?? van trobar fulles a la seva cel·la en un registre sorpresa en el qual van enxampar a Pistorius amb talls als canells.

les ferides provocades han fet que el sud-africà hagués de ser atès pels metges, que han donat el vistiplau a que torni a la presó després de les respectives cures.

"Tenia greus talls en les seves nines i els metges li posaven benes a les ferides", apuntava a City Press un dels empleats de seguretat de l'hospital de Pretòria.

Una versió que dista molt de la que ha ofert Pistorius, que assegura que no intentava suïcidar-se i que, accidentalment, va caure del llit. Els funcionaris de la seva presó asseguren que l'exesportista té una actitud "irada" i que la seva cel·la està plena de medicaments no autoritzats, cosa que denota que té un tracte privilegiat en aquesta presó de Pretòria.