Quantcast

L'estrany negoci de Cristiano Ronaldo: vendre mantes de luxe

Cristiano Ronaldo està centrat des de fa anys en alguns negocis amb els quals abstreure quan el futbol li deixa respirar una mica. En aquesta ocasió, el portuguès, flamant guanyador de l'Eurocopa amb la seva selecció ha optat per ficar-se en un mercat una mica … estrany.

El jugador del Reial Madrid ha posat en marxa un negoci de mantes de luxe. Sí, mantes "elaborades amb fibra 100% acrílica procedent de Portugal, teixit extrasuau, petites bombolles d'aire que et mantenen fresc a l'estiu i abrigat a l'hivern, que ni destenyeixen ni es deterioren". A més, disponibles en diverses mides.

El preu? Sí, en posar l'adjectiu "de luxe" pots arribar a entendre que barates, el que es diu barates, no són. En concret, depenent de la mida que es compri, el preu varia entre els 54 i els 118 euros. ' caríssimes!

CR7 ja ha posat amb una d'elles en les xarxes socials: rosa i negra , per a tots els gustos.

sabates, roba interior, camises, perfums i hotels es troben en el gran llistat d'ingressos del portuguès lluny del futbol.