Quantcast

Presó sense fiança per a l'alemany acusat de provocar l'incendi a La Palma

Mentre les tasques d'extinció continuen a l'illa de La Palma, el jutjat número 2 dels Plans d'Aridane ha decretat aquest dissabte l'ordre per i l ingrés a la presó sense fiança del jove alemany que va iniciar l'incendi originat dimecres passat i que ha cremat més de 4.000 hectàrees i en què va morir dijous un agent forestal.

Scott VS, de 27 anys, s'enfronta a delictes d'incendi forestal ocasionat per imprudència greu després de cremar un tros de paper amb el qual, suposadament, segons la seva explicació, havia defecat en una zona propera. que sembla, el jove habitava en una cova propera a la zona en la qual van començar les flames.

Pel que fa a la lluita dels agents forestals contra el foc, la situació ha millorat lleument en les últimes hores. A la nit de divendres, els bombers aconseguien perimetrar el foc. Això sí, encara, tal com relataven des del Cabildo, hi ha tres fronts actius, preocupant en excés la zona del volcà del Cabrit.

Els hidroavions i helicòpters continuen el seu treball durant el dia mentre que els equips especials treballen a preu fet a la nit per pal·liar el pitjor incendi a Espanya en el que va d'estiu.