Quantcast

Un home ataca amb un matxet dos policies a Charleroi al crit de 'Al·là és gran'

Dues policies de Charleroi (Bèlgica) han resultat ferides després que un home les ataqués a primera hora d'aquesta tarda a cops de matxet al crit de "Allah Akbar" ( Al·là és Gran) davant d'una caserna de la ciutat, segons ha assegurat la pròpia policia al seu compte personal de Twitter.

de moment, hi ha poca informació sobre les ferides de les agents ferides tot i que sí que es sap que un està més greu que l'altra amb una profunda escissió a la cara. per la seva banda, l'agressor ha estat ferit per un tret fet des del propi caserna tot i que està viu.

Des de la Fiscalia han iniciat una investigació per determinar el que ha passat, a més de l'aixecament d'un perímetre de seguretat per evitar l'augment de perill a la zona afectada, l'avinguda de Pedra Mainz.

Charleroi és un punt històric estratègic per als gihadistes. Allà va ser on es van ocultar alguns dels implicats en els atemptats de París del passat mes de novembre i els de més recent a Brussel·les.