Quantcast

Un reporter de 'Espejo Público', evacuat per les amenaces d'un clan gitano

La professió de periodista és molt més arriscada del que sembla. Malgrat el que puguin pensar molts espectadors i gran part de l'audiència, molts d'ells porten el seu treball al límit, intentant oferir la notícia de la millor manera possible i d'aquella formi que aconsegueixi al qual està davant el televisor o escoltant la ràdio estar pràcticament en el lloc de la notícia.

el passat divendres, 1 equip de 'Espejo Público' es va traslladar a Argamasilla de Alba (Ciutat Real) per donar llum sobre el tiroteig que havia tingut lloc el dia anterior a la localitat entre la Guàrdia Civil i un clan després d'un registre sorpresa dels agents de la Benemèrita.

en ple directe, Manuel Lajarín, reporter del programa , explicava la dura experiència que havien viscut minuts abans, necessitant l'ajuda de la Guàrdia Civil per sortir il·lesos de la zona. Segons les seves paraules, el clan gitano va aparèixer perquè "no els feia gràcia la nostra presència". "No va ser res greu, però sí vivim moments tensos quan simplement tractàvem de fer la nostra feina. El clan gitano que estava a les portes es va encarar amb els nostres càmeres res més veure'ns, i els agents de seguretat, així com un guàrdia civil, van haver de evacuar per la porta del darrere. Això ens dóna una idea del caràcter agressiu d'aquests clans ", relatava el periodista a Sandra Cop, substituta de Susanna Griso al magacine d'Antena 3 .

Afortunadament, Lajarín i la resta de l'equip de 'Espejo Público' va poder traslladar-se a un lloc més segur per seguir amb el seu treball encara que, això sí, no van poder comptar amb la col·laboració de cap dels veïns, "atemorits" davant possibles represàlies i que desitgen que els clans marxin com més aviat de la localitat.

Una situació complicada i que sembla no tenir final feliç, ja que els clans enfrontats no estan disposats a cedir ni una mica