Quantcast

Martiño Rivas, ¿infidel a Irene Escolar amb Alice Dellal?

La model i fotògrafa Alice Dellal ha decidit aprofitar el seu temps aquest estiu per visitar Madrid . Per conèixer els locals amb més ambient de la capital, l'ex de Pedra Casiraghi ha optat per tirar de contactes i així passar una estona agradable a la ciutat.

No obstant això, la revista 'Hola!' ha publicat una desconcertants imatges de Dellal … 'passejant del braç amb Martiño Rivas! Sí, en aquestes fotografies, l'actor i la model gaudeixen d'un gelat per un cèntric carrer de la capital, sense por a que puguin ser caçats pels paparazzi.

Molts s'han mostrat sorpresos per aquesta trobada a Madrid de tots dos joves, especialment per part de Martín, qui manté una relació de més de nou anys de durada amb la flamant guanyadora del Goya, Irene Escolar.

¿Suposen aquestes imatges la declaració ferma de que tots dos han decidit separar els seus camins? O és només una simple mostra d'amistat entre Martiño i Alice? El que sí està clar és que la jove model i fotògrafa està gaudint moltíssim en aquesta visita a Madrid, ja que ha pujat moltes fotografies i fins i tot vídeos al seu compte d'Instagram .