Quantcast

El jutge denega la condicional a Pablo Ibar després d'anul·lar la seva condemna a mort

El jutge encarregat del cas Pablo Ibar , Raaj Singhal, la condemna de mort va ser anul·lada el passat mes de febrer , ha decidit rebutjar aquest divendres la possibilitat de concedir-li la llibertat condicional al pres espanyol, segons ha confirmat als mitjans de comunicació Cándido, el pare del reclús.

la intenció de la defensa d'Ibar era que aquest pogués esperar fora de la presó a la decisió que prendrà ell mateix en breu pel triple assassinat pel qual se'l va condemnar el 2000 presumptament comès a Fort Lauderdale a una audiència de seguiment del cas en què també ha estat el seu fill , amb barba i uniforme color granat.

Pablo Ibar, l'únic espanyol que seguia condemnat a pena de mort als Estats Units fins a febrer, porta més de 22 anys a la presó i haurà d'esperar als pròxims judicis per gaudir de la llibertat.

en aquest cas, les paraules d'un testimoni, Gary Foy, que va afirmar haver vist, hores després del triple crim, a Ibar en el vehicle d'una de les víctimes , han estat claus per a aquesta decisió.

Després que el primer judici es declarés nul el 1998 per falta de consens en el jurat i que un segon fos suspès per "causes externes ", Ibar va ser condemnat en un tercer procés a la pena cabdal en l'any 2000 pel assassinat del propietari d'un club nocturn i dos models en l'any 1994