Quantcast

Risto Mejide se declara a Laura Escanes en un romántico vídeo

Risto Mejide i Laura Escanes han decidit fer un 'gran germà' del seu amor i s'han convertit la seva relació en una historial sentimental 3.0. El publicista i la model han pujat un vídeo a YouTube de cinc minuts de durada en què la jove posa de forma sensual en llenceria mentre Risto recita en veu alta una de les primeres cartes que li dedicar.

"meva. Només meva. Miísima. Més meva no pots ser. I no perquè jo t'ho digui, sinó perquè així ho has decidit tu. (… ) meva. Només meva. Miísima. Aquesta meva tan teva de la que m'he enamorat. amb tu he après que, amb la porta oberta, ningú se'n va. Perquè amb tu ja no sóc lloc, sinó destinació. la meva màxima aspiració és convertir-me en la teva llar, aquest lloc al que sempre vulguis tornar. ", subscriuen els primers versos d'aquesta missiva.

Molts seguidors del exjurado d'OT i la de la jove catalana han lloat la passió amb què viuen tots dos el romanç mentre que altres han qualificat de "empalagós" el vídeo , assenyalant que és una prova més de la seva "muntatge". I tu, què en penses?