Quantcast

Hernando llança un missatge al PP: "Ningú va a trencar el PSOE"

El PSOE no té por de les pressions que li arriben per dreta i esquerra i segueix aferrat al ' NO' a Rajoy . Antonio Hernando, portaveu dels socialistes, ha reiterat aquest divendres des de Almeria que els "socialistes segueixen units" en aquesta negativa a permetre que Rajoy pugui ser investit com a president del Govern.

Hernando ha desafiat els populars, als quals ha advertit que "ningú va a trencar el PSOE" i demanant que es mirin a si mateixos a l'hora de donar consells. " No acceptarem res dels dirigents del PP, un partit processat per corrupció i finançament il·legal (…) No es pot indultar Rajoy amb el seu vot o abstenció. Defensarem la nostra autonomia, li pesi a qui li pesi ", reflexionada el portaveu de Ferraz.

d'aquesta manera, Sánchez i el seu entorn tornen a rebutjar una recomanació important dins el partit, en aquest cas de l'expresident del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, que exigia aquest dijous des de Lleó obrir un debat intern al PSOE perquè ser parlés i debatés d'un possible suport a Rajoy o rebutjar per complet el seu govern.

Finalment, Hernando ha lamentat que el Govern, en concret el Ministeri d'Hisenda en funcions, estigui amenaçant a les comunitats socialistes, "incomplint els compromisos amb tots ells".