Quantcast

Es grava conduint sense mans a 170km / hi acaba estavellant

Si ja de per si superar els límits de velocitat suposa un gran risc per als conductors, ja que eleva de forma important els riscos de patir un accident, hi ha alguns que s'arrisquen encara més, gravant-se al volant cometent imprudències que posen en perill fins i tot a altres cotxes que circulen per la carretera en aquest moment.

aquest és el cas del jove rus d'aquest vídeo, el qual ha donat la volta al món a les xarxes socials. A més de 170 quilòmetres per hora, el conductor deixa anar les mans del volant i es posa a gravar-se, orgullós del que està fent.

Segons després de somriure davant càmera, el jove perd el control del vehicle i acaba impactant fortament contra la mitjana i donant diverses voltes de campana.

de moment, es desconeix l'estat de salut d'aquest jove kamikaze i de mateixa manera si alguna persona l'acompanyava en el moment de l'accident.