Quantcast

Una exempleada revela les 'mentides' de Victoria 's Secret

La gran majoria de campanyes que realitza Victoria 's Secret estan envoltades d'una gran polèmica per l'excés de Photoshop que utilitza la companyia i que desvirtua completament el cos real de les models que treballen amb ells.

Sarah, una exempleada de Victoria 's Secret, ha confirmat aquestes sospites ia més ha revelat molts altres secrets que passen desapercebuts per a la gran majoria de persones que veuen, en algun moment, aquests anuncis.

"Els retocs comencen abans de passar per davant de les càmeres. Extensions i farcits en sostenidors i biquinis són habituals per perfeccionar els cabells i el pit de les models" , confessa aquesta dona a aquest portal.

El que va començar sent un petit canvi en els fons i en la intensitat de la llum, va acabar convertint-se en un "cercle viciós" que ja ningú pot controlar , segons Sarah. Aquesta exempleada de Victoria 's Secret que la gran majoria de models acudeix a les sessions fotogràfiques sense depilar , ja que aixelles i cames són "completament modificades" a través de l'ordinador.

Una altra de les zones del cos que són transformades en Photoshop és el "abdomen" , on Sarah assegura haver vist "màgia" per part dels membres de l'equip de maquetadors i informàtics de la companyia. "És increïble com augmenten el seu gruix per ressaltar la seva primesa, fins i tot els donen forma circular per destacar el seu atractiu", apunta.

Tot i que hi ha molts corrents, entre elles, la seva, ja que afirma que el defensar, que demanen que Victoria 's Secret, Sarah apunta que a l'empresa no li interessa contractar models de "talles grans" perquè els resulta més rendible l'ús de Photoshop.