Quantcast

La filla d'Obama, de caixera per estiu a restaurant d'EUA

Barack Obama ha ensenyat a les seves filles la necessitat de guanyar-se la vida des de ben joves. El president dels Estats Units ha acceptat que la seva filla comenci a treballar als 15 anys en un lloc en què gran part de la població del seu país ha estat en alguna ocasió.

< p> Segons publiquen els mitjans locals, Sasha , la filla petita de Barack i Michelle, de 15 anys, ha començat a treballar com caixera en un resturant Nancy s situat a l'exclusiva illa de Martha 's Vineyard, a l'estat de Massachusetts, zona en la qual sol estiuejar la família cada any.

Pel que sembla, Obama està encantat d'aquest nou treball de la seva filla, ja que és un lloc al qual li encanta anar a dinar. A més d'atendre els clients que van a Nancy s, Sasha també es dedica a netejar les taules del local i prepara el restaurant a l'hora de l'obertura per als frenètics dinars, tal com relata el diari ' Boston Herald '.

Els mitjans locals asseguren que la jove ha intentat passar el més desapercebuda possible , amb una gorra que li tapava gran part del pèl i que amb prou feines li deixava veure l'expressió de la cara i fins i tot s'identifica a la 'xapa' que porta cada treballador amb el seu nom complet, Natasha, en comptes del popular 'Sasha'.

Un equip d'agents secrets que segueix habitualment a Obama es troba franquejant el local , cosa que va fer sospitar a diversos clients fidedignes d'aquest Nancy 's del nord-oest del país. "Ens estàvem preguntant per què hi havia sis persones ajudant a aquesta noia, però després ens vam adonar de qui era", assenyalava un d'ells.

Això sí, aquesta aventura laboral de Sasha acabarà aviat, ja que en els propers dies la menor es sumarà a la resta de la família Obama en les vacances planejades a la zona.