Quantcast

La dura confessió de Luis Rollán: "El meu marit em va partir un bat de beisbol al cap"

Luis Rollán s'ha convertit en el centre de totes les mirades a 'Sálvame'. El paparazzi Jordi Martín sorprenia a propis i estranys fa uns dies, revelant que el col·laborador era el 'talp' del programa i el que s'encarregava de vendre a tots els seus companys per diners.

Aquest dijous, Luis Rollán passava pel plató del 'Deluxe' per intentar aclarir aquesta traïció. Això sí, sempre entre llàgrimes i després de patir un torrent de crítiques i dolorosos comentaris dels allí presents. Ell, es defensava, assegurant que v IVIA en primera persona des de fa temps el xantatge de Martín.

"Jordi ha anat comptant que el meu marit m'havia pegat, que m'havia partit una espelma al cap, que em va donar amb un bat de beisbol. Parla de conflictes familiars, d'infidelitats, de coses que es fa en un llit, que el que es fa en un llit es queda al meu llit ", assenyalava, plorant, Luis Rollán.

El col·laborador de Telecinco també ha tingut problemes per parlar de la seva malaltia, alguna cosa pel que se sent molt dolgut. "M'han arribat a dir que me l'he inventat i aquí porto uns papers que ho demostren", cosa que no han cregut la majoria dels que estaven presents al plató.

Finalment, Luis Rollán ha r econocido haver-se equivocat amb Laura Matamoros però no considera que l'hagi traït. "Comptar alguna cosa fort que sé d'ella si seria una traïció", reconeixia el periodista, molt criticat per Kiko Matamoros , que ha sortit en defensa de la seva filla, i que ha arribat a expressar el seu desig que "s'hagi de gastar tots els diners en medicines" amb els diners que havia guanyat per les fotos venudes de la guanyadora de 'Gran Hermano VIP 4'.