Quantcast

Apallissen un conductor que va arrossegar al seu gos amb el cotxe fins a la mort

Les xarxes socials s'han convertit a Qi, ciutadà xinès de 43 anys, a la nova persona non grata del món. Per què? Aquest individu, si així es pot dir, va arrossegar durant diversos metres al seu gos enganxat al para-xocs del seu cotxe fins que va matar al pobre animal.

Diverses persones van intentar aturar els intents del conductor d'acabar amb la vida animal, intents que van ser en va, tal com es pot veure en aquestes dures imatges.

En veure que ha passat, molts conductors que circulaven per la carretera no van dubtar a baixar-se dels seus cotxes i embolicar-se a cop net amb Qi, que no entenia res i que assegurava a la policia, que va arribar al lloc de els fets ràpidament, que l'animal s'ho mereixia perquè "els va mossegar a ell i diversos amics" . "Em feia por i el més segur era lligar-lo", explicava, lliurant-se de tota culpa després que ha passat.

Segons diverses versions, el gos tenia la ràbia i el germà de Qi pretenia portar al can a un nou llar aquest mateix matí. No obstant això, després que ha passat, l'individu va optar per prendre la venjança per la seva pròpia mà i executar aquest cruel acte … Vergonyós!