Quantcast

Clint Eastwood reconeix que votarà a Donald Trump: "Vivim en una generació de nenetes"

Clint Eastwood mai ha tingut problemes a parlar sense embuts de la seva ideologia política. Fidel defensor dels pensaments del Partit Republicà, el cèlebre director ha confessat en una entrevista amb la revista 'Esquire' que votarà a Donald Trump a les eleccions del proper mes de novembre a Estats Units perquè "és el millor per al país ".

" Trump diu el que pensa. a vegades no és bo, de vegades no estic d'acord amb ell. ha dit moltes coses, però gairebé sempre la premsa li treu com un monstre sense cap raó. Si he de triar entre ell i Clinton, jo prefereixo a Trump. Per què? Perquè Clinton ja ha deixat clar que vol portar el mateix rumb polític que Obama ", aclaria Eastwood.

l'actor i director nord-americà ha demanat als ciutadans que tinguin "sentit comú" i que no es quedin amb "les ximpleries" que diu el magnat públicament i que no li donin importància als "comentaris racistes" que habitualment sol expressar.

Eastwood diu estar cansat de la "generació de pilotes" i del "bonisme" present en la societat, cosa que creu que ha de canviar. " Vivim en una generació de maricas (…) La gent et diu no pots fer això, no pots fer allò altre. Prou ??ja! Suposo que són els temps en què vivim ", concloïa enfadat.

El director, amb pel·lícules a l'esquena com 'Million Dollar Baby' o 'Mystic river', entre moltes altres, se suma així a un llarg llistat de famosos que han expressat el seu vot en les últimes hores i entre els quals destaca Jennifer López, favorable a la victòria dels demòcrates i de Clinton en aquestes eleccions.