Quantcast

La peculiar mascota d'Eugenia Martínez de Irujo: seu porc Bacon

Eugenia Martínez de Irujo ha decidit llevar-se la cuirassa i fer públic amb els seus seguidors d'Instagram un dels seus secrets inconfessables. La Duquessa de Montoro ha presentat en societat a la xarxa social a Bacon, el seu 'entranyable' mascota.

Sí, entrecomillamos el d'entranyable perquè no es tracta d'un gosset, 1 gatet, un hàmster o un conill. No, la filla de la duquessa d'Alba s'ha anat a la exòtic (i al seu torn a la rural) i ha optat per tenir com a animal de companyia … A UN PORC!

Si, Eugenia Martínez de Irujo està encantada amb ell i assegura que el porc no és mini (ja es pot apreciar en les fotografies que hi ha a Instagram). L'animal sembla que menja força bé, una cosa que ratifica ella mateixa. "Menja absolutament de tot … Fins espaguetti amb tomàquet si et sobren", s'explica a la xarxa social.

El que va començar com una adopció momentània (segons Eugenia una amiga seva volia desprendre d'ell i s'anava a quedar sense llar) sembla que s'ha convertit en una bonica història d'amistat, sent Bacon un nou membre de la casa Martínez de Irujo. I sí, es va a quedar a aquest 'minipig' a ??casa. No li pega molt amb el caixet que té, no …