Quantcast

Una oferta de treball demana un nivell mínim de 20 en Pokémon Go

La febre per Pokémon Go està arribant a tals dimensions que fins i tot està obrint portes per a algunes persones al mercat laboral. Si un cambrer italià trobava fa uns dies un treball a temps parcial com a entrenador Pokémon, la plataforma Job Today ha anunciat aquest dijous una interessant oferta de treball per als seguidors del joc de moda aquí a Espanya.

En concret, Job Today ha anunciat que busca i xpertos en Pokémon Go per convertir-se en guies acompanyants de grups per totes les províncies d'Espanya. Es necessiten complir dos requisits: tenir disponibilitat els caps de setmana i un nivell mínim demostrable de 20 en el joc en l'actualitat.

En aquest comunicat, el portal d'ocupació assegura que aquells que siguin seleccionats tindran "un sou diari per cada treball que ocupin" i que normalment se centrarà en coordinar i controlar petits grups de jugadors Pokémon que surtin de caça per diferents llocs.

Sergio Balcells, responsable de Job Today a Espanya, ha explicat que aquesta és una forma "interessant" per als usuaris de l'app de Nintendo, que es basa en la realitat augmentada, de "monetitzar" aquest temps que gasten lluny de casa i del seu entorn de treball.