Quantcast

La model japonesa que 'enganya' a tots amb la seva edat

La model japonesa Riure Harako ha passat de la nit al dia de ser una desconegut a tenir el reconeixement mundial de milers de persones. No, no ha estat per cap treball en qüestió que ha fet darrerament sinó pel seu aspecte molt juvenil que desconcerta als seus gairebé 100.000 seguidors a Instagram.

Quants anys creus que pot tenir? Sí, la veritat és que no és gens fàcil encertar. La gran majoria dels usuaris d'Instagram apunten que ronda els 20 anys , ja que la seva pell perfectament llisa i sense arrugues i el seu cos poc desenvolupat fa pensar que acaba de sortir de l'adolescència tardana.

Et donem més pistes? La model japonesa assegura portar una vida realment sana : sucs casolans, tes i fins i tot maquillatges orgànics que ressalten millor les seves característiques físiques. Això sí, també s'enganxa algun que altre caprici, faltaria més …

Doncs no, no té ni 20, ni 30 … ni QUARANTA! Tal com posa a la seva pàgina web, Riure Harako ha bufat les espelmes fa bé poc, concretament acaba de complir els 45 . Increïble però cert!