Quantcast

El bon cos d'Amaia Salamanca embarassada de sis mesos

L'embaràs no suposa una etapa de desgast per a la gran majoria de famoses. No sabem si bé per la seva gran activitat física o bé per una petita ajuda estètica per portar millor aquest dur període abans de ser mare, moltes actrius, cantants o presentadores llueixen cossos d'infart abans, durant i després de donar a llum.

l'última a sorprendre a tothom amb el bé que porta el seu embaràs ha estat Amaia Salamanca . L'actriu de 'Velvet' i 'L'ambaixada', que està embarassada del seu tercer fill, ha pujat una imatge al seu compte d'Instagram en què posa en bikini , just quan es troba aproximadament en la setmana 24 de gestació, és a dir, en el sisè mes.

Molts seguidors de l'actriu s'han sorprès amb el gran tipus que mostra i fins i tot amb els malabarismes i equilibris que realitza en aquest veler < / strong> pel qual navega per les Illes Balears acompanyada de la seva parella, Rosauro Varo.

En aquestes vacances, tots dos estan acompanyats per diversos amics i pels germans del seu pròxim fill, Olivia, que a l'abril va complir dos anys, i Nacho , que farà breu un any.