Quantcast

'MYHYV' s'estrenarà el tron ??gai al mes de setembre

'Dones i homes i viceversa' tindrà, a partir del mes de setembre, el seu tron ??gai . Després de les contínues reivindicacions de molts espectadors del programa, Telecinco ha accedit finalment a obrir el càsting perquè els homosexuals busquin l'amor sota el comandament de Emma García, una de les veus que demanava a crits que hi hagués un tron ??d'aquestes característiques a 'MYHYV' .

Segons publica 'la Vanguardia' asseguren que els vaivens d'audiència del programa haurien portat a 'MYHYV' a apostar pel tron ??gai , ja que entre l'audiència hi ha una sensació de repetició i poca novetat entre els candidats al tron ??ia ser pretendents.

això sí, tant Enma García com la resta de partícips d'aquest tron ??han hagut de lluitar molt per això, ja que en la direcció del programa havia molts dubtes, ja que < strong> pensaven que podia perjudicar la imatge de 'MYHYV' i que "només es mostraria una imatge frívola del col·lectiu LGTB" , segons relata la informació del diari català.

Unes paraules que sorprenen després que influents assessors de l'amor i ganxos com Jesús Reis, Nacho Montes o Víctor Sandoval, declarats homosexuals, hagin estat personatges molt importants en els habituals trons de 'MYHYV'.

de moment, els noms dels tronistas que inauguraran la versió gai del programa estan en l'aire tot i que la intenció de la direcció és comptar amb dos homes amb memòria cau dins el col·lectiu LGTB: Daniel Rodríguez, elegit Mister Espanya 2016 i Cándido Arteaga, nomenat Mister Espanya gai 2016 < / strong>