Quantcast

El Quartet per l'Art de l'ONCA oferirà música i maridatge d'embotits a Sant Martí de la Cortinada

L'ONCA continua el quart cicle ONCA Bàsic amb la quarta actuació, que tindrà lloc el dimecres 10 d'agost, a les 21 hores, a càrrec del Quartet per l'Art format per David Olmedo i Josep Martínez Reinoso (violins), Josep Bracero (viola) i Gaëtane Duynalaeger (violoncel). 

La formació que participa al cicle ONCA Bàsic des de l'inici, actuarà en un nou marc, l'església de Sant Martí de la Cortinada a Ordino. En aquesta ocasió, el quartet presentarà un nou format de concert, que consistirà en música i maridatge amb la degustació d'embotits ibèrics. Amb el títol 'Ibèrics amb denominació d'origen' amb què es pretén sonoritzar la manera com alguns dels compositors més prolífics i pròxims als ambients aristocràtics de Madrid, especialment Boccherini i Brunetti, van adoptar l'estil internacional del quartet de corda i el van combinar amb el gust musical genuïnament ibèric. Un programa centrat en els quartets de corda vinculats a la península ibèrica. El concert compta amb la col·laboració del Comú d'Ordino i per assistir-hi cal fer la reserva prèvia al telèfon (+376) 878 173.