Quantcast

Patxi López acusa Rajoy de "fer xantatge" al PSOE per a la investidura

El secretari d'Acció Política del PSOE, Patxi López, ha acusat aquest dijous a Mariano Rajoy i el PP d'intentar fer xantatge al seu partit perquè li donin el seu suport, o, si no l'abstenció , en la possible investidura del candidat popular.

López ha emplaçat Rajoy a que iniciï diàleg amb altres forces , "treballant per aconseguir un Govern". "Hi ha forces conservadores com Ciutadans amb les que normalment el PP hauria d'entendre i és positiu que hagin obert conversa", ressaltava en declaracions a la Cadena Ser el socialista.

El que ha descartat completament Patxi López, una vegada més, és l'abstenció del PSOE en aquesta votació. "ens han votat per combatre això, no per apuntalar-(…) no ens mourem de la nostra postura per avalar i blanquejar un Govern que envoltat per la corrupció i que ha fet mal als més febles ", concretava l'expresident del Congrés.

igual que ha criticat el PP per aquest intent de xantatge, Patxi López també ha tingut unes paraules per a les forces econòmiques , concretament als índexs borsaris de l'IBEX, que "pressionen" perquè Sánchez doni suport a Rajoy, cosa que no passava, tal com defensa el basc, en les eleccions del passat 20-D quan el PSOE buscava formar govern.