Quantcast

Enxampen a Orlando Bloom nu a Itàlia al costat de Katy Perry

Després d'assistir al nu tradicional de Quim Gutiérrez a Formentera, en aquest cas acompanyat per la seva parella, la model Paula Willems, els famosos segueixen mostrant-se com Déu els va portar al món durant les seves vacances. L'últim a ser caçat pels paparazzi ha estat Orlando Bloom , que ha estat caçat sense banyador a Itàlia.

El diari 'NY Daily News Gossip' ha publicat les imatges de l'actor de 'Pirates del Carib' muntat en una pàdel board al costat de la seva noia, la cantant Katy Perry, que no s'ha despullat i que lluïa un colorit bikini verd. Bloom, però, només lluïa una gorra i unes cridaneres ulleres de sol.

Les imatges han donat la volta al món i l'actor s'ha convertit ràpidament en trending topic a Twitter, on milers de fans han comentat les imatges, parlant del bon cos de Bloom i de la fortuna de Katy Perry de poder gaudir-ne.

Tant la cantant com l'actor sembla passar per un moment personal satisfactori. La seva relació va començar el passat mes de gener i des d'aquest dia el somriure a la cara de tots dos és la nota predominant. Enhorabona!

FULL BLOOM: Orlando Bloom bars all on vacation with @katyperry https://t.co/xDWmgcQGKl pic.twitter.com/U7khHrP1IQ

& mdash; NY Daily News Gossip (@NYDNgossip) 3 agost 2016