Quantcast

Andorra Telecom i Pyrénées organitzaran al novembre un torneig nacional de cub de Rubik

El torneig de cub de Rubik tindrà lloc a les noves instal·lacions del FNAC als Grans Magatzems Pyrénées i es presentarà el proper mes de setembre, quen se'n donarà tota la informació. Els objectius que es persegueixen són fomentar la formació a través del joc educatiu, donar l'oportunitat als joves amants del cub de divertir-se competint i també difondre els valors que representen aquesta competició, com són el respecte per l'oponent, la col·laboració i el fair play.

El cub de Rubik potencia, entre d'altres capacitats, la intel·ligència, l'habilitat manual, la concepció espacial o l'anàlisi d'objectes tridimensionals. Cal recordar que es tracta del joc més venut de la història, amb més de 350 milions d'unitats, i el rècord en resoldre'l és de tan sols 4,90 segons.