Quantcast

Carisma s'afegeix a la llista d'entitats de la Targeta Solidària de MoraBanc

El projecte Targeta Solidària de MoraBanc comptarà també amb l'ONG Carisma, una entitat solidària que van posar en marxa un grup de voluntaris residents a Andorra de diverses nacionalitats, que recull fons per a projectes i accions socials a Andorra amb la gestió de botigues solidàries. Els productes a la venda provenen de la solidaritat de clients i voluntaris i de les deixalleries, que aporten aquells que estan en bon estat.

La primera botiga benèfica va obrir al gener de 2011 amb l'ajuda del Comú de la Massana, que cedeix gratuïtament dos locals, un per a la botiga i un altre per a magatzem. Actualment també es poden trobar botigues de Carisma a Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria. L’any 2014, Carisma va arribar a un acord de col·laboració amb Agentas perquè persones amb dificultats per a la inserció laboral treballessin a les botigues de l’ONG. Fins ara Carisma ha recaptat 80.000 euros que ha dedicat a diferents projectes i accions d’ajuda social a Andorra.