Quantcast

Un cambrer italià es folra com a entrenador Pokémon: 15 euros per hora

La febre per Pokémon Go està arribant tan lluny que algunes persones ho estan convertint en una manera de vida. Més enllà d'aquells que passen hores i hores al dia amb el joc del moment, molts han vist una oportunitat d'or per treure uns diners extres.

Aquest és el cas de Loris Pagà, un cambrer italià que en el seu temps lliure es dedica a entrenar Pokémon. Sí, aquest jove de 27 anys, animat pels seus amics, treballa mitja jornada capturant criatures a aquelles persones que no tenen temps per caminar buscant per racons ocults. I no li va malament! Cobra 15 euros per hora per cada 'treballet'.

En els últims dies, Pagà ha rebut més de 170 peticions en el seu compte de Facebook , cosa que li ha fet plantejar-se la idea de contractar un ajudant per a poder atendre totes i cadascuna d'aquestes ofertes de jugadors Pokémon.

Un treball no molt difícil que consisteix … en caminar. Sí, així es guanya el sou aquest jove: CAMINANT. Una circumstància clau perquè els ous de 2,5 i 10 quilòmetres avancin i en conseqüència aconsegueixis més experiència i omplis la Pokédex de criatures salvatges.

En l'actualitat, aquest cambrer italià li tira una mitjana de quatre hores al dia. Sí, 60 euros diaris que no li vénen gens malament. I algun que altre ja li està fent la competència … No és per a menys!