Quantcast

Aritz ( 'GH16') anuncia que provarà fortuna a la música

Una gran majoria de concursants de 'Gran Hermano' han vist com la 'música' s'ha convertit en una sortida laboral recurrent per a molts d'ells. Si alguns com Lucía Parreño, la polèmica ex d'Omar, o el seu rival Paula provaven sort en el món de la cançó, l'última edició del reality també ens deixa el nom d'un d'ells que pretén fer-se buit com a artista: Aritz .

Segons ha confirmat el basc en una entrevista a Onda Orgull, el seu objectiu és "treure un disc compost per mi al complet" . La resposta d'Aritz ha estat una mica concisa i de moment no sabem tan sols el nom del treball ni l'estil musical que podrem escoltar en els temes.

Alguna pista sí que ha deixat caure Aritz pel que fa a les lletres de les cançons es refereix. La seva història d'amor amb Han li ha servit d'inspiració per escriure moltes d'elles , ja que el basc recordi "amb afecte" els tres mesos que van passar junts i que va provocar que es convertís en una persona de " molta confiança "per a ell.

en aquesta entrevista, Aritz, preguntat per la seva orientació sexual, ha confirmat que no havia tingut relacions amb un home abans d'entrar a la casa tot i que sí que havia perdut la virginitat, una cosa amb la qual cosa moltes persones havien especulat durant el transcurs del programa.