Quantcast

Hospitalitzen un holandès que va esperar deu dies en un aeroport a la seva cita

Trobar l'amor a través d'Internet té els seus avantatges però també els seus inconvenients. Alexander Pieter Cirk, un holandès de 41 anys, ha patit els problemes de comunicació típics que es poden derivar d'aquest tipus d'aventurar romàntiques a la xarxa.

Cirk conèixer a una dona xinesa a través de portal per trobar parella fa dos mesos. Tots dos tenien contacte diari i convençut que tot anava cap endavant, va optar per agafar un avió des d'Amsterdam i plantar-se a Changsha, la ciutat on residia el seu 'estimada'.

No obstant això, ella no va aparèixer. No, no és que arribés tard. És que no es va presentar en deu dies! Fins va arribar el resistència de Cirk, que va haver de ser traslladat d'urgència a l'hospital a causa de l'empitjorament de l'estat de salut que presentava després d'estar tants dies sense moure l'aeroport i alimentant-se a base de fideus instantanis. < / p>

En declaracions als mitjans locals, l'holandès assegura que va pensar que el seu 'parella' apareixeria. "No tenia diners per tornar ni per fer una altra cosa, així que vaig optar per esperar. Sabria que l'amor cridaria a la meva porta", confessava.

El seu 'estimada', a la qual s'han localitzat els mitjans locals , apunta que Cirk li va enviar fotos amb números i lletres que podien fer referència a un vol però mai es va concretar aquest viatge de Cirk a la Xina que havia estat fixat per 2017.

Mentre el pobre holandès volava a terres orientals , Zhang se sotmetia a una operació de cirurgia estètica a més de 900 quilòmetres de la seva ciutat . Entre operació i recuperació, els missatges que li va enviar Cirk els va llegir dies més tard.

Tot i els inconvenients, la relació sembla que no s'ha trontollat, fins i tot l'holandès considera que "s'ha enfortit ". Quina bogeria!