Quantcast

Un home guanya la loteria i es pixa sobre el seu cap

En els últims dies circula per les xarxes un vídeo suposadament pres per les càmeres de seguretat d'una oficina a Nova York. Encara que s'ha qüestionat si és un fake o no, el cert és que la seqüència és impressionant: un home que està tranquil.lament assegut al seu escriptori s'assabenta que ha guanyat la loteria, i llavors es torna boig.

S'aixeca com portat per un huracà, crida a les seves companyes, gesticula i, segons després, entra al despatx del seu cap. Es veu com el colpeja i aquest cau a terra,  posteriorment es puja damunt de la seva taula, es baixa la bragueta i li orina sobre … Esperem que això de la loteria no sigui una broma que li han gastat a ell, perquè si no es penedirà, segurament, d'haver-se deixat portar pels seus instints més bàsics.