Quantcast

Un kamikaze sembra el pànic a València circulant per la vorera

La Policia ha detingut a la localitat valenciana de Benimàmet a un conductor kamikaze que circulava per la vorera d'un dels seus carrers a gran velocitat, causant danys importants en vehicles aparcats, als quals llançava ampolles de vidre.

En les imatges es percep com el conductor, que es va negar en tot moment a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia, està a punt d'atropellar a diverses persones, fins i tot menors d'edat en aquest recorregut. Un motorista també va evitar, afortunadament, en l'últim moment l'impacte del kamikaze.

La col·laboració dels veïns va ser clau per a la detenció d'aquest individu, els encarregats de donar la veu d'alarma als agents policials, als quals el detingut va insultar i va propinar nombroses puntades de peu.

la policia ha acusat el detingut de diversos delictes, entre ells una de desobediència, un contra la seguretat viària i danys públics.