Quantcast

L'espectacular canvi de Vega, exconcusarte d'Operación Triunfo, que ha estat mare

La cantant Vega acaba de ser mare i ha penjat a instagram unes fotos en què s'aprecia l'espectacular canvi físic que ha donat des que va sortir de l'acadèmia de 'triunfitos' a la segona edició d' 'Operación Triunfo'. < / span>

A la foto penjada, apareix dormint la migdiada amb el seu nadó, que no ha aclarit si es tracta d'un nen o una nena. "Esgotada, però a gustet & # 10084; & # 65039;", ha escrit.

La cantant va anunciar al febrer el seu embaràs amb aquest missatge a Facebook. "Diuen això que hi ha gent a la qual 'els nens li vénen amb un pa sota el braç'. Després hi ha gent com jo als que li vénen els discos amb un nadó sota el llibret i, irremeiablement, reorganitzen el món al voltant" .

"Tancat per maternitat. Disculpeu les molèsties. Tornem a la tardor, però primer el rebrot". I és que Vega està dedicadíssima ara a la seva tasca més important: ser mare als 37 anys.

Vega està casada des de maig de 2014 amb José María Rivera, accionista de la cervesera gallega Fills de Rivera, segons recorda Hola.com.

Recordeu com era abans?

I així està ara …