Quantcast

La bronca d'Oblit Hormigos amb Alba Carrillo a 'Parli amb elles'

Oblit Hormigos segueix fent platós a compte de la seva presumpta relació amb Alesandro Lequio, malgrat els desmentits i dels litigis. Ahir a la nit va visitar el plató de 'Hable con ella', on es va muntar una gran bronca amb el seu cas.

Hi eren debatent sobre la peculiar relació que mantenen oblidat Hormigos i el seu marit, Jesús, qui li perdona tot. " Tu no ets un exemple per a les dones ", va intervenir Alba Carrillo, que s'ha mostrat molesta per que es posés a l'exregidora en un altar, com ejmeplos de dona alliberada. " Entenc que estigui molesta pel teu cas ", li va dir Hormigos.

A Alba Carrillo aquestes paraules la van encendre com una metxa, i posant-se dret, després d'aclarir que ella estava en el programa com a presentadora, li va deixar anar una dura resposta: " tu no ets un exemple per a les dones. no tens vergonya. no benes que estàs protegint a la teva família, perquè els estàs venut un pare i una mare ideal que no es miren als ulls i després et poses a follar entre dos cotxes ".

Una de les qüestions per les quals Hormigos va ser més criticada va ser la seva aparent fredor cap a María Palacios, la dona de Lequio, qui es troba embarassada ia punt de donar a llum. Hormigos ha precisat que no ha pensat en ella en cap moment " ni quan estava amb la seva parella ".

" Em sembla vergonyós el que dius, podries haver triat el moment en què dius les coses. la culpa també la té la gent que no té escrúpols com tu ", es va enfrontar a ella també Alba Carrillo.

l'ex conjala es va mostrar ofesa pels que van donant lliçons de dignitat, com Ana Rosa Quintana. "No sóc l'única que treu rendiment d'aquesta història. En el seu programa parlen cada dia ". I va lamentar que per defensar Alessandro l'hagués arrossegat a ella per terra. " Li va faltar només dir-mala mare ".