Quantcast

L'heroi grec que va morir en el tiroteig de Munic

La d'Huseyin Dayicik és una de les tristes històries que s'amaguen després de les víctimes del tiroteig de Munic. Dayicik, de 19 anys, es trobava a la fatídica tarda de divendres al costat són germana bessona al centre comercial Olympia. Buscaven regals per a la seva família. Tots dos es van topar de front amb l'assaltant, Ali David, Sonboly, que va apuntar a la noia disposada a matar-la.

A Hussein Dayicik se li està plorant com a un heroi perquè en aquell moment, en lloc de sortir corrent , es va interposar entre la seva germana i el tirador, a manera d'escut humà . Va rebre efectivament diversos trets que li van costar la vida. Després de donar-li la primera bala, l'assaltant el va rematar.

Dayicik vivia a Alemanya amb la seva família, però des de Grècia el mateix president Alexis Tsipras, ha volgut mostrar el seu condol. " Aquesta pèrdua ens uneix encara més en la lluita per eradicar l'odi i el terrorisme a Europa ".