Quantcast

Rafa Mora assegura que va ser assetjat per Oblit Hormigos

El extronista de MYHYV, Rafa Mora, mascle alfa oficial de l'Espanya televisiva, va visitar ahir al plató de Sálvame per presentar a la noia que ha conquistat el seu cor definitivament: Macarena.

Rafa Mora ja havia parlat d'ella amb anterioritat i havia explicat als seus fans que es 'retirava'. Ahir a més va aprofitar per donar alguns detalls. No va ser un conquesta fa'cil: Rafa Mora va explicar que l'escrivia poemes per les xarxes socials i que va haver d'anar a buscar-la al seu treball diverses vegades abans d'aconseguir convèncer-la sortir junts.

La seva núvia ha assegurat que es fia d'ell al cent per cent, i Rafa Mora va insistir que és una persona que sap comprometre. "Sempre que tinc una parella seriosa, he tingut dos a la meva vida, sóc una persona molt formal".

L'altra anècdota de la seva intervenció televisiva d'ahir a la nit va ser la seva confessió sobre Oblit Hormigos. L'ex tronista va explicar que l'havia conegut en una discoteca i que tots dos van caure bé i van estar xerrant animadament fins que l'exregidora, animada per l'alcohol, va començar a assetjar fins al punt que va haver de amagar-se al bany per fugir d'ella.