Quantcast

Sara Carbonero i altres famoses que porten faixa

-

1
Ens pensàvem que la faixa era una cosa demodé, del passat. Absolutament antierótico. I és cert. No

Ens pensàvem que la faixa era una cosa demodé, del passat. Absolutament antierótico. I és cert. No obstant això, no hi ha tractament aprimant que obtingui tan bons resultats en tan curt temps … i de posar i treure. Sara Carbonero ha aixecat la llebre en admetre públicament que està utilitzant faixa després del part dels seus dos fills. I tot i que hi hagi qui s'hagi posat les mans al cap, la veritat és que no és l'única … Les famoses (moltes) usen faixa. Això sí, tenen una marca preferida: Spanx. Es van posar de moda a Estats units i té diversos models per triar, des de la braga faixa fins una suma que arriba fins al coll. Això sí, els preus són elevats: entre els 40 i els 120 euros. Sara Carbonero: La presentadora, de moda ara per l'estrena de el seu últim format 'Vull ser …', va reaparèixer en un photocall dos mesos després de donar a llum amb un aspecte espectacular que va cridar molt l'atenció: «Porto faixa», va confessar obertament. Després ha aclarit que no la porta tot el dia. I a que ella mateixa va sorprendre l'enrenou ocasionat. Però calor, no tothom és tan sincer …

Atrás