Quantcast

Oblit Hormigos amenaça Lequio

Oblit Hormigos amenaça Lequio amb explicar-ho tot si la porta als tribunals. Així ho ha comentat a Vanitatis la és regidora de Los Yébenes: "Estic encantada que hi hagi un judici perquè així se sabrà tota la veritat. I potser sóc jo la que prenc mesures. Són coses que tinc de tractar amb els meus advocats ".

Lequio ha intervingut tan sols en una ocasió, amb Ana Rosa, i ha estat per desmentir tot el que Oblit Hormigos ha estat detallant en els platós durant les passades setmanes. Sense voler tirar més llenya al foc en una situació complicada per a ell la seva parella, María Palacios, embarassada de vuit mesos, va cridar l'plató per dir en directe " jo no anunci demandes. Les poso ".

Es diu que Lequio ha renunciat a sucoses ofertes televisives per comentar el culebró, i prefereix tirar terra a l'assumpte i que decideixin els tribunals.

Alguns dels amics de la parella ja estan dadno la cara per ells. Sense anar més lluny, Ana Obregón, exdona de Lequio va fer unes contundents declaracions també a Vanitatis: " Com a dona em solidaritzo amb Maria i no només perquè el nadó hagi de ser el germà del meu fill. Li va costar molts anys quedar- embarassada i no em sembla un bon comportament anar a un plató a vendre una història en un moment en què Maria ha d'estar tranquil·la, perquè està a punt de donar a llum ".

a l'espera del que dictamini la justícia Hormigos segueix parlant en televisió del escabrós assumpte.