Quantcast

Samira (MYHYV) confessa nua amb quins futbolistes s'ha ficat al llit

Després d'ocupar dues vegades el tron ??a 'Dones i Homes i Viceversa' , Samira Salomé s'ha despullat per la portada del número d'agost de la revista Primera Línea, on ha parlat sense embuts de les seves relacions amb Marc Bartra i Karim Benzema. A més, ha carregat contra contra la seva excompanya Samira, Ylenia o Rafa Mora, entre d'altres.

Samira no només ha despullat la seva ànima, sinó també el seu cos i li ha ensenyat a Torito seu espectacular cos. "Jo no m'he hagut de posar 750 grams de silicona a cada pit perquè no em mirin la cara de Manolo" , diu fent referència a Steisy.

sobre les seves relacions sexuals amb jugadors del Barça i del Reial Madrid, la malaguenya assegura que no li agrada el futbol, ??sinó "els futbolistes" , als quals qualifica com "joves, guapos i amb diners" , motiu pel qual entén "que siguin infidels" .

En aquesta entrevista, l'ex tronista ha confessat el nom de dos d'aquests esportistes amb els quals assegura haver estat: l'exdefensa del Barcelona Marc Bartra i el davanter del Reial Madrid Karim Benzema. < / span>

Pots veure la imatge de la portada de la revista aquí .