Quantcast

TV3 manipula els abdominals de Cristiano Ronaldo

Reial Madrid TV i CNN han la considerable manipulació que ha fet TV3 en una foto d'Cristiano Ronaldo , en la qual li han difuminat els abdominals i fins i tot li han eliminat el melic.

Ha estat Miki Nadal, al programa de Reial Madrid TV '90 minuti ', qui va treure a la llum la manipulació d'aquesta fotografia del futbolista portuguès. Al programa presentat pel còmic se sol fer una crítica en to d'humor dels mitjans que intenten atacar o perjudicar la imatge del club blanc.

"Doncs sí que està estrany … això no són els abdominals de la bestiola, sembla que està embarassat de dos mesos" , ha apuntat Miki Nadal mentre mostraven la imatge original i la retocada per TV3. Però aquesta no va ser l'única broma que el còmic va fer al respecte … "Perquè després diguin que Cristiano Ronaldo sempre s'està mirant el melic" , ha assegurat.

D'altra banda, CNN també ha criticat la cadena catalana . "La televisió catalana va intentar fer lluir Cristiano Ronaldo una mica més gros. Bon intent, televisió catalana", es pot llegir a la seva pàgina web.

El moment en el que van comentar la manipulació d'aquesta imatge a TV3 es pot veure a partir del minut 03:13 d'aquest vídeo.