Quantcast

El PP presidirà el Congrés després de tancar un acord amb Ciutadans

Comencen els pactes de la dotzena legislatura: un dia abans que es constitueixi el Congrés dels Diputats emanat de les últimes eleccions del 26J, els líders del PP i Ciutadans han arribat a un acord sobre la composició de la mesa del Congrés .

El PP tindrà tres llocs fixos a la Mesa i Ciutadans 02:00. La presidència de la Mesa serà per al PP, mentre que la vicepresidència primera i una secretaria recauran en Ciutadans. D'aquesta manera, l es formacions de centredreta controlaran els temes de debat, i la disposició dels temps al Congrés.

L'acord està pendent de ratificació per part de la junta directiva del PP.

D'altra banda, el líder de Ciutadans, Albert Rivera s'ha afanyat a aclarir que l'acord no suposa un xec en blanc al PP.

" Tan legítim és que uns partits no vulguin regenerar com que nosaltres no vulguem formar part d'aquest Govern ", ha avisat en els cursos d'estiu.