Quantcast

La celebració del setè aniversari d'illa Carlemany es tanca amb èxit de participació

EL públic ha respost participant en kla celebració del setè aniversari del centre illa Carlemany, que s'ha celebrat de l'1 al 17 de juliol amb diverses activitats i promocions per als clients. La promoció de rasques que s'ha dut a terme ha regalat fins a 25.000 euros en premis repartits en butlletes de 0,50 cèntims, un euro, cinc euros i deu euros de regal. Així, els clients que s'han apropat al punt d'atenció al client amb els tiquets de compra que superaven els 20 euros han pogut gaudir d'aquesta promoció. Les butlletes es podran bescanviar fins al 31 de juliol.

La celebració ha coincidit amb l'arribada del Tour de França al Principat i altres esdeveniments esportius, i això ha ajudat a aconseguir un augment notable pel que fa al nombre de visitants al centre comercial, tant turistes com residents a Andorra.