Quantcast

Almenys tres policies morts en un tiroteig a Louisiana

Almenys tres policies han estat abatuts durant un tiroteig a Louisiana (Estats Units), segons apunten algunes fonts oficials. Els fets s'han produït a les rodalies de l'encreuament de l'autopista Airline amb la Hammond a Baton Rougue.

Al principi no es se sabia si els policies havien mort o només havien resultat ferits. Poc després s'ha confirmat la mort dels tres agents, així com que hi havia diversos més ferits.

Inicialment, que ha informat de dos morts ha estat el funcionari cap de la parròquia de Baton Rouge Aquest, William Daniel. No obstant això, The Advocate, el principal diari de la zona, ja apuntava que les morts podrien ser més

Segons ha confirmat a la CBS el portaveu, el sergent Don Coppola, els agents han estat traslladats a l'hospital , encara que es desconeix la gravetat de les ferides.

Per la seva banda, l'alcalde president del districte de la parròquia de Baton Rougue, Kip Holden, ha assegurat en declaracions per a la CNN que "l'escena del crim segueix activa". "Ara mateix estem intentant fer provisió de la situació. Ha estat tot molt seguit", ha explicat també.

De moment es desconeixen els motius de l'atac així com la identitat del responsable.