Quantcast

CM.- AM.- Un carril bici entre la rotonda d'Anyós i el túnel de Sant Antoni millorarà la seguretat de la zona

El Govern ha aprovat l'adjudicació de les obres d'un carril bici a la CG3, entre el túnel de Sant Antoni i la rotonda d'Anyós, i l'adaptació de vorals per millorar la seguretat dels ciclistes, vianants i conductors. A més, es prohibirà l'avançament en sentit descendent entre l'encreuament de la carretera d'Anyós i el riu Montaner, ja que es redueix un carril de circulació en aquest sentit, que es destinarà al carril bici i als vorals per als vianants. Així, es vol reduir la velocitat de circulació, en un tram que té un pendent considerable, i és relativament curt per facilitar avançaments.

El ministre Portaveu, Jordi Cinca, també ha informat de l'aprovació de la licitació de les obres de la 6a planta de la Universitat d'Andorra, per destinar 100 metres quadrats de superfície a dues aules i una sala de professors.

Cinca ha considerat que aquestes obres, que tenen un termini previst de dotze mesos, posen en relleu el creixement de la universitat, i la necessitat d'ampliar els seus espais per garantir el servei amb qualitat.

Finalment, destacar també l'aprovació aquest dimecres d'un decret de regulació de l'Autoritat Aeronàutica Andorrana (AAA) que és l'organisme especialitzat que té la capacitat de regular, controlar, ordenar i verificar les activitats relatives a l'aviació civil dins de les fronteres, així com fora quan es voli sota bandera andorrana. Com a principal interlocutor amb la resta de direccions d’aviació civil, així com d’altres organismes reguladors internacionals la missió de l’AAA és la de promoure la seguretat i la qualitat de l’aviació civil andorrana, el reconeixement internacional, i l’establiment de vincles amb aquests interlocutors.