Quantcast

Enxampen a Bradley Cooper i Irina Shayk discutint a Wimbledon

En els tornejos de tennis, de vegades, el menys important és el propi esport que es juga en la pista. I és que els famosos que van a les grades acaparen tots els focus, com els ha passat a Bradley Cooper i Irina Shayk . Són la parella del moment i s'han convertit en els protagonistes de Wimbledon sense moure un dit.

La càmera els va enfocar mentre estaven veient la final entre Andy Murray i Milos Raonic, encara que no en el moment que els hauria agradat. La parella estava mantenint una forta discussió que, segons sembla per les imatges, va fer plorar a la model, qui s'eixuga les llàgrimes i segueix com si res.

Quan l'actor estava intentant parlar la seva nòvia, ella l'ignora completament deixant-li amb la paraula a la boca. No se sap el que els va passar a Cooper i Shayk , però el cert és que bona cara no tenien.