Quantcast

Risto Mejide posa con un bikini de Laura Escanes

El passat dimecres, Laura Escanes va pujar una fotografia a Instagram en què promocionava un bikini de color blanc que havia dissenyat ella mateixa. La seva parella, Risto Mejide , ha volgut ajudar en aquesta tasca de promoció i per això s'ha posat el vestit de bany, posant a la xarxa social amb ell.

"a veure si no em queda millor" , assegura el presentador a Instagram, imitant la postura amb la qual apareixia la seva noia amb el mateix biquini, això sí amb un suggeriment que deixa bastant que desitjar.

Durant aquests dies, Risto i Laura Escanes han gaudit d'una escapada romàntica al Vendrell , una petita localitat situada a 40 quilòmetres de Barcelona. Allà, allotjats en un dels millors hotels de la zona, tots dos han compartit moments romàntics i més d'un gran temps.

Segons publica 'Informalia', la model i el publicista han complert el seu primer aniversari junts , allotjant-se en una de les millors habitacions de l'hotel, pagant fins a 300 euros per nit. Gairebé res!