Quantcast

Investiguen una agressió sexual a un home en els Sanfermines

Els sanfermines deixen un nou cas d'agressió sexual. En aquesta ocasió, segons publica 'Pamplona Actual', un home que dormia en una tenda de campanya al parc de les Oblates de la ciutat, va despertar quan un individu estava practicant una fel·lació aprofitant que estava adormit.

Després d'uns segons de desconcert, l'agressor va aconseguir fugir i escapar del lloc dels fets. L'agredit es va presentar en una comissaria de Pamplona per denunciar els fets , cosa que ha provocat que la policia hagi activat un protocol per intentar identificar aquest individu.

De moment, no s'ha pogut detenir a ningú encara que potser les càmeres de seguretat instal·lades per la zona puguin ser claus per a la identificació de l'agressor, cosa que ja va passar amb els joves que van violar dijous passat a una noia de 19 anys en un portal de Pamplona.