Quantcast

L'Audiència de Màlaga denega a Julián Muñoz la llibertat condicional

Julián Muñoz no gaudirà de l'anhelada llibertat condicional. L'exalcalde de Marbella ha vist com l'Audiència Provincial de Màlaga ha desestimat els recueros presentats per la Fiscalia i l'advocat defensor que asseguraven que l'estat de salut del polític era delicat i que no podia seguir a la presó.

el jutge encarregat d'avaluar el cas de Muñoz apunta que en els informes mèdics que va remetre el propi centre penitenciari com els que va elaborar el forense existia "un error" , ja que l'exalcalde de Marbella "no pateix una malaltia terminal sinó una patologia greu i incurable".

En aquest anàlisi realitzada pel magistrat s'explica que aquesta concessió de la llibertat condicional podria suposar "vulnerar l'equilibri constitucional" entre la dignitat de les persones i el deure de complir les penes decretades pels tribunals.

D'aquesta manera, el jutge confirma la decisió que va prendre el passat mes d'abril i que coincideix amb la resolució del Jutjat de Vigilància Penitenciària.