Quantcast

Les millors platges nudistes a Espanya

-

1
El nudisme a Espanya segueix concitant passions enceses. Mentre que associacions com la Federació E

El nudisme a Espanya segueix concitant passions enceses. Mentre que associacions com la Federació Espanyola de Naturisme fan campanya perquè s'entengui el nudisme com un més dels drets emparats a la nostra llibertat d'expressió, molts ajuntaments estan regulant en contra d'aquesta pràctica amb ordenances que imposen oneroses multes als que s'atreveixin a despullar del bikini. al marge de la polèmica, molts espanyols segueixen gaudint del plaer de banyar-se i prendre el sol tal com van venir al món. Fem un repàs per les millors palyas nudistes d'Espanya, on es pot gaudir sense tensions. platja de Bolonya, Cadis En aquesta paradisíaca platja, una de les més conegudes de la costa gaditana per la seva impressionant duna, conviuen amb llibertat i bon rotllo tant nudistes com a persones que ho són. No obstant això, a la platja central de Bolonya és més freqüent el turisme familiar. La zona més habitual per als banyistes nudistes és la que se situa entre Bolonya i Punta Paloma. També en les cales que hi ha uan vegada passada la duna cap Zahara.

Atrás