Quantcast

Els enfrontaments d'Alba Carrillo amb Feliciano i el seu entorn

-

1
Alba Carrillo va voler suspendre el casament per la família de Feliciano López Quan Alba Carril

Alba Carrillo va voler suspendre el casament per la família de Feliciano López Quan Alba Carrillo va anunciar en exclusiva per a la revista Hola que Feliciano López li havia demanat el divorci de manera freda , ha assegurat no entendre absolutament res perquè ella seguia igual d'enamorada que quan s'havien casat. No obstant això, recentment ha sortit a la llum que una setmana abans de passar per l'altar es va plantejar cancel·lar casament. “Volia suspendre casament una setmana abans de l'enllaç perquè la convivència es va fer insuportable. La família de Feliciano López es ficava massa en la relació”, va assegurar el periodista de 'Sálvame' Kike Calleja, que és amic de la model. Segons els amics del tennista, ell també tenia dubtes abans de donar el pas, perquè no coneixia bé a l'Alba, però ja li semblava massa tard per fer marxa enrere.

Atrás