Quantcast

9 curiositats sobre 'El Internado' que et sorprendran

-

1
La Laguna Negra es presentava com un internat d'elit en un entorn privilegiat, un espectacu

La Laguna Negra es presentava com un internat d'elit en un entorn privilegiat, un espectacular lloc on els alumnes anaven a passar el anys. Aquesta descripció no anava mal encaminada ja que l'edifici i els exteriors del col·legi en la sèrie és en realitat la Universitat Antonio de Nebrija , situada a La Berzosa (Madrid). Els voltants d'aquest campus universitari es troben un lloc privilegiat que va oferir plans increïbles sobre els quals es va rodar la sèrie. De fet, en alguns capítols es pot apreciar fulles de la universitat i en un d'ells en els quals apareixen les portes de el Internado es veu clarament el nom del centre. En canvi, la resta d'estades com passadissos, aules i despatxos, així com les habitacions, es gravaven en els estudis de la productora Globomedia.

Atrás