Quantcast

Per què els mosquits et piquen més a tu?

-

1
L'estiu i les vacances porten moltes alegries. Però com sembla que la felicitat no pot ser com

L'estiu i les vacances porten moltes alegries. Però com sembla que la felicitat no pot ser completa porta també alguns disgustos. Entre ells els mosquits ocupen les primeres posicions, especialment en el cas d'aquestes persones a qui cusen sense pietat cada vegada que tenen oportunitat. Això als que sempre trien encara que estiguin envoltats de gent. I és que, el que sospitaves és cert: els mosquits piquen més a unes persones que a unes altres. Aquestes preferències tenen explicació. Tenen a veure amb les substància que emanamos i que aquests insectes estan especialment dotats per a percebre. L'àcid làctic, l'amoníac o el diòxid de carboni són alguns d'aquests compostos químics que els tornen bojos. Grup sanguini: Tot i que en aquest cas no se sap molt bé per què, està demostrat que els mosquits prefereixen a les persones amb un grup sanguini de els grups 0 i B negatius, si és que poden triar.

Atrás